Mijn product is teruggestuurd naar de afzender. Wat kan ik doen?

Mijn product is teruggestuurd naar de afzender. Wat kan ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice als je een bericht van een expediteur hebt ontvangen waarin staat dat je pakket wordt teruggestuurd naar de afzender of als je dit in je trackinglink ziet, zodat we je kunnen helpen om je bestelling zo snel mogelijk te ontvangen.