Hoe kan ik een product uit mijn winkelwagen verwijderen?

In de winkelwagen, net onder het product, kun je met een knop het product verwijderen. De knop lijkt op een 'x'.
    • Related Articles

• Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Stuur een e-mail naar de klantenservice met uw gebruikersnaam en het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld om uw account te beëindigen. Zodra je dit hebt gedaan, verwijderen we je account van onze website.
    • Kan ik meer dan één product tegelijk bestellen?

Meerdere in één bestelling opnemen is zeker mogelijk! Hier is hoe het te doen: (1). Ga naar de productpagina van het eerste artikel dat je wilt bestellen en begin het te personaliseren door op de knop 'Aanpassen' te klikken. (2). Plaats het product ...
    • Hoe kan ik een kortingscode gebruiken?

U kunt uw kortingscode tijdens de betaalstap in de winkelwagen invullen. Voer je code in en klik op 'Korting toepassen', en de korting wordt automatisch van je totale orderbedrag afgetrokken. Elke bestelling is beperkt tot één kortingscode.
    • Kan ik elk van de producten in mijn winkelwagen naar een ander adres laten verzenden?

Elke bestelling kan slechts één afleveradres hebben. Als u producten op verschillende adressen wilt laten bezorgen, dient u aparte bestellingen te plaatsen.
    • Hoe kan ik mijn pakket volgen?

We sturen je nog een e-mail met een trackingnummer en een link om je item te volgen zodra het is verzonden. U kunt de status van uw bestelling ook volgen via uw "mijn bestellingen"-sectie op uw accountpagina op de website of via de volgende URL:   ...