Kan ik meer dan één product tegelijk bestellen?

Meerdere in één bestelling opnemen is zeker mogelijk! Hier is hoe het te doen:

(1). Ga naar de productpagina van het eerste artikel dat je wilt bestellen en begin het te personaliseren door op de knop 'Aanpassen' te klikken.

(2). Plaats het product in uw winkelwagen als u er tevreden mee bent.

(3). U krijgt een pagina van uw winkelwagen te zien. U zou een knop 'Doorgaan met winkelen' moeten kunnen zien waarmee u verder kunt winkelen. Klik op deze knop. Als je alleen hetzelfde product met hetzelfde ontwerp wilt bestellen, verander dan gewoon het aantal in je winkelwagen.

(4). Stappen (1) – (3) moeten worden herhaald totdat u alles wat u wilt in uw winkelwagen heeft.

(5). U bent nu klaar om de bestelling te plaatsen!