Kuinka poistan tilini?

Lähetä asiakaspalveluun sähköposti käyttäjätunnuksellasi ja tiliisi liitetyllä sähköpostiosoitteella lopettaaksesi tilisi. Kun olet tehnyt niin, poistamme tilisi verkkosivustoltamme.
    • Related Articles

• Kuinka voin käyttää alennuskoodia?

Voit syöttää alennuskoodisi ostoskoriin maksuvaiheessa. Syötä koodisi ja napsauta "Käytä alennusta", jolloin alennus otetaan automaattisesti tilauksen kokonaissummasta. Jokainen tilaus on rajoitettu yhteen alennuskoodiin.
    • Kuinka voin seurata pakettiani?

Lähetämme sinulle toisen sähköpostin, jossa on seurantanumero ja linkki, jolla voit seurata lähetystäsi, kun se on lähetetty. Voit myös seurata tilauksesi tilaa verkkosivustosi tilisivusi "oma tilaukset" -osiosta tai seuraavasta URL-osoitteesta:   ...
    • Kuinka nollaan salasanani?

Unohditko salasanasi?   Älä huoli. Se tapahtuu kaikille! Voit nollata salasanasi suorittamalla seuraavat vaiheet: (1). Varmista, että olet mydesignlist.com-kirjautumissivulla napsauttamalla "Oma tili" ostoskorin kuvan vieressä ...
    • Kuinka voin poistaa tuotteen ostoskoristani?

Ostoskorissa tuotteen alapuolella on painike, jolla voit poistaa tuotteen. Painike muistuttaa x-kirjainta.
    • Kuinka voin ottaa yhteyttä asiakastukeen?

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon +49 201 86973880 (klo 07:00 - 14:00 UTC+1) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen service@ mydesignlist.com .