Kuinka nollaan salasanani?

Unohditko salasanasi?   Älä huoli. Se tapahtuu kaikille! Voit nollata salasanasi suorittamalla seuraavat vaiheet:

(1). Varmista, että olet mydesignlist.com-kirjautumissivulla napsauttamalla "Oma tili" ostoskorin kuvan vieressä mydesignlist.com-etusivun oikeassa yläkulmassa.

(2). Oikealla näet kentät sähköpostiosoitteesi ja salasanasi sekä captcha-koodin syöttämiseen. Napsauta "Kirjaudu sisään" -painikkeen alla olevaa "Unohditko salasanasi".

(3). Tämä vie sinut uudelle sivulle, jossa sinua pyydetään antamaan tiliisi liitetty sähköpostiosoite. Anna sitten captcha, ennen kuin napsautat Palauta salasanani.

(4). Nyt sinun on kirjauduttava samalle tilille, jossa sinun pitäisi saada meiltä sähköposti muutaman minuutin kuluessa. Muista tarkistaa roskaposti- ja roskapostikansiosi, jos et löydä niitä, sillä nämä viestit voivat joskus päätyä sinne.

(5). Sähköpostissa on linkki salasanan vaihtamiseen. Tämä on voimassa vain 24 tuntia. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta nollata sitä ennen sitä, sinun tulee noudattaa yllä olevia ohjeita saadaksesi uuden linkin sähköpostitse.

(6). On aika valita uusi salasana! Muista, että salasanan vähimmäispituuden on oltava vähintään kahdeksan symbolia. Kun olet valinnut uuden salasanan, napsauta Jatka. Onnittelut! Voit nyt käyttää tiliäsi.

• Related Articles

• Kuinka voin käyttää alennuskoodia?

Voit syöttää alennuskoodisi ostoskoriin maksuvaiheessa. Syötä koodisi ja napsauta "Käytä alennusta", jolloin alennus otetaan automaattisesti tilauksen kokonaissummasta. Jokainen tilaus on rajoitettu yhteen alennuskoodiin.
    • Kuinka voin seurata pakettiani?

Lähetämme sinulle toisen sähköpostin, jossa on seurantanumero ja linkki, jolla voit seurata lähetystäsi, kun se on lähetetty. Voit myös seurata tilauksesi tilaa verkkosivustosi tilisivusi "oma tilaukset" -osiosta tai seuraavasta URL-osoitteesta:   ...
    • Kuinka poistan tilini?

Lähetä asiakaspalveluun sähköposti käyttäjätunnuksellasi ja tiliisi liitetyllä sähköpostiosoitteella lopettaaksesi tilisi. Kun olet tehnyt niin, poistamme tilisi verkkosivustoltamme.
    • Kuinka voin poistaa tuotteen ostoskoristani?

Ostoskorissa tuotteen alapuolella on painike, jolla voit poistaa tuotteen. Painike muistuttaa x-kirjainta.
    • Kuinka voin ottaa yhteyttä asiakastukeen?

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon +49 201 86973880 (klo 07:00 - 14:00 UTC+1) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen service@ mydesignlist.com .