Kuinka voin ottaa yhteyttä asiakastukeen?

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon +49 201 86973880 (klo 07:00 - 14:00 UTC+1) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen service@ mydesignlist.com .
    • Related Articles

• Kuinka voin käyttää alennuskoodia?

Voit syöttää alennuskoodisi ostoskoriin maksuvaiheessa. Syötä koodisi ja napsauta "Käytä alennusta", jolloin alennus otetaan automaattisesti tilauksen kokonaissummasta. Jokainen tilaus on rajoitettu yhteen alennuskoodiin.
    • Kuinka voin seurata pakettiani?

Lähetämme sinulle toisen sähköpostin, jossa on seurantanumero ja linkki, jolla voit seurata lähetystäsi, kun se on lähetetty. Voit myös seurata tilauksesi tilaa verkkosivustosi tilisivusi "oma tilaukset" -osiosta tai seuraavasta URL-osoitteesta:   ...
    • Kuinka voin poistaa tuotteen ostoskoristani?

Ostoskorissa tuotteen alapuolella on painike, jolla voit poistaa tuotteen. Painike muistuttaa x-kirjainta.
    • Tilaukseni on epätäydellinen, mitä voin tehdä?

Harmi, että tilauksesi ei ollut täydellinen saapuessaan. Suuret tilaukset jaetaan joskus useisiin lähetyksiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos ostoksestasi puuttuu jotain.
    • Tuotteeni on palautettu lähettäjälle. Mitä voin tehdä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet saanut rahdinkuljettajalta ilmoituksen, että pakettisi palautetaan lähettäjälle tai jos näet tämän seurantalinkissäsi, jotta voimme auttaa sinua saamaan tilauksesi mahdollisimman pian.