Kan jeg bestille mere end ét produkt ad gangen?

Det er bestemt muligt at inkludere flere i én ordre! Sådan gør du:

(1). Gå til produktsiden for den første vare, du vil bestille, og begynd at tilpasse den ved at klikke på knappen "Tilpas".

(2). Læg produktet i din indkøbskurv, når du er glad for det.

(3). Du vil kunne se en side i din indkøbskurv. Du bør kunne se en 'Fortsæt shopping'-knap, der giver dig mulighed for at fortsætte med at handle. Klik venligst på denne knap. Ønsker du kun at bestille det samme produkt med samme design, skal du blot ændre mængden i din indkøbskurv.

(4). Trin (1) – (3) skal gentages, indtil du har alt, hvad du ønsker i din indkøbskurv.

(5). Du er nu klar til at afgive ordren!