Mit produkt er ankommet beskadiget, hvad kan jeg gøre?

Mit produkt er ankommet beskadiget, hvad kan jeg gøre?

Hvor er det ærgerligt, at dit produkt gik i stykker under forsendelsen til dig. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan finde ud af, hvad der gik galt, og give en passende løsning. Når du sender en e-mail, er det en god idé at inkludere et billede af det beskadigede produkt og dit ordrenummer.
    • Related Articles

    • Mit produkt er blevet returneret til afsenderen. Hvad kan jeg gøre?

      Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du har modtaget en meddelelse fra en fragtagent om, at din pakke bliver returneret til afsender, eller hvis du ser dette i dit sporingslink, så vi kan hjælpe dig med at modtage din ordre ASAP.
    • Min ordre er ufuldstændig, hvad kan jeg gøre?

      Hvor er det ærgerligt, at din ordre ikke var færdig, da den kom. Store ordrer er nogle gange opdelt i flere forsendelser. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis dit køb mangler noget.
    • Kan jeg bytte eller returnere mit produkt?

      Fordi de fleste produkter af os er fremstillet med din personlige tilpasning, er det unikt for dig og kan ikke byttes eller returneres undtagen af kvalitetsmæssige årsager. Kontakt venligst kundeservice, hvis du er utilfreds med gaven, så finder vi ...
    • Hvad er forsendelsesomkostningerne?

      Forsendelsesomkostninger for hvert produkt varierer og kan beregnes på produktsiden. Denne er placeret i højre side af siden, lige under prisen.
    • Kan jeg bestille mere end ét produkt ad gangen?

      Det er bestemt muligt at inkludere flere i én ordre! Sådan gør du: (1). Gå til produktsiden for den første vare, du vil bestille, og begynd at tilpasse den ved at klikke på knappen "Tilpas". (2). Læg produktet i din indkøbskurv, når du er glad for ...