Müşteri Desteğine Nasıl Ulaşabilirim?

Müşteri Desteğine Nasıl Ulaşabilirim?

Yardıma ihtiyacınız varsa veya bir sorunuz varsa lütfen +49 201 86973880 numaralı telefondan (07:00 - 14:00 UTC+1) Müşteri Hizmetleri departmanımızla iletişime geçmekten veya adresine e-posta göndermekten çekinmeyin. service@mydesignlist.com .
    • Related Articles

    • Hesabımı nasıl silebilirim?

      Hesabınızı sonlandırmak için kullanıcı adınız ve hesabınızla ilişkili e-posta adresiyle Müşteri Hizmetlerine bir e-posta gönderin. Bunu yaptığınızda, hesabınızı web sitemizden sileriz.
    • İndirim kodunu nasıl kullanabilirim?

      İndirim kodunuzu ödeme aşamasında alışveriş sepetinize girebilirsiniz. Kodunuzu girin ve 'İndirimi Uygula'yı tıklayın, indirim otomatik olarak toplam sipariş tutarınızdan alınacaktır. Her sipariş bir indirim kodu ile sınırlıdır.
    • Paketimi nasıl takip edebilirim?

      Öğenizi gönderdikten sonra takip etmeniz için size bir takip numarası ve bir bağlantı içeren başka bir e-posta göndereceğiz. Ayrıca siparişinizin durumunu web sitesindeki hesap sayfanızdaki "siparişlerim" bölümünden veya aşağıdaki URL'den takip ...
    • Şifremi nasıl sıfırlarım?

      Parolanızı mı unuttunuz?   Merak etme. Herkese olur! Şifrenizi sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyin: (1). mydesignlist.com ana sayfasının sağ üst köşesindeki alışveriş sepeti resminin yanında bulunan 'Hesabım' seçeneğine tıklayarak ...
    • Bir ürünü alışveriş sepetimden nasıl çıkarabilirim?

      Alışveriş sepetinde, ürünün hemen altında bulunan bir buton, ürünü çıkarmanızı sağlar. Düğme bir 'x'e benzer.