Şifremi nasıl sıfırlarım?

Şifremi nasıl sıfırlarım?

Parolanızı mı unuttunuz?   Merak etme. Herkese olur! Şifrenizi sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

(1). mydesignlist.com ana sayfasının sağ üst köşesindeki alışveriş sepeti resminin yanında bulunan 'Hesabım' seçeneğine tıklayarak mydesignlist.com oturum açma sayfasında olduğunuzdan emin olun.

(2). Sağ tarafta, bir captcha ile birlikte e-posta adresinizi ve şifrenizi girebileceğiniz alanlar göreceksiniz. 'Oturum aç' düğmesinin altında, 'Şifrenizi mi unuttunuz?' düğmesini tıklayın.

(3). Bu sizi hesabınızla ilişkili e-posta adresini girmenizin isteneceği yeni bir sayfaya götürecektir. Ardından, 'Şifremi Sıfırla'yı tıklamadan önce captcha'yı girin.

(4). Şimdi, aynı hesaba giriş yapmanız gerekecek, burada birkaç dakika içinde bizden bir e-posta alacaksınız. Bu iletiler bazen oraya düşebileceğinden, bulamazsanız gereksiz ve spam klasörlerinizi kontrol etmeyi unutmayın.

(5). E-postada şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı olacaktır. Bu sadece 24 saat geçerlidir. Daha önce sıfırlama şansınız yoksa, e-posta yoluyla yeni bir bağlantı almak için yukarıdaki adımları izlemelisiniz.

(6). Yeni bir şifre seçme zamanı! Parolanın minimum uzunluğunun sekiz simgeye eşit veya daha büyük olması gerektiğini unutmayın. Yeni bir şifreye karar verdikten sonra 'Devam'ı tıklayın. Tebrikler! Artık hesabınıza erişebilirsiniz.



    • Related Articles

    • İndirim kodunu nasıl kullanabilirim?

      İndirim kodunuzu ödeme aşamasında alışveriş sepetinize girebilirsiniz. Kodunuzu girin ve 'İndirimi Uygula'yı tıklayın, indirim otomatik olarak toplam sipariş tutarınızdan alınacaktır. Her sipariş bir indirim kodu ile sınırlıdır.
    • Paketimi nasıl takip edebilirim?

      Öğenizi gönderdikten sonra takip etmeniz için size bir takip numarası ve bir bağlantı içeren başka bir e-posta göndereceğiz. Ayrıca siparişinizin durumunu web sitesindeki hesap sayfanızdaki "siparişlerim" bölümünden veya aşağıdaki URL'den takip ...
    • Hesabımı nasıl silebilirim?

      Hesabınızı sonlandırmak için kullanıcı adınız ve hesabınızla ilişkili e-posta adresiyle Müşteri Hizmetlerine bir e-posta gönderin. Bunu yaptığınızda, hesabınızı web sitemizden sileriz.
    • Müşteri Desteğine Nasıl Ulaşabilirim?

      Yardıma ihtiyacınız varsa veya bir sorunuz varsa lütfen +49 201 86973880 numaralı telefondan (07:00 - 14:00 UTC+1) Müşteri Hizmetleri departmanımızla iletişime geçmekten veya adresine e-posta göndermekten çekinmeyin. service@mydesignlist.com .
    • Bir ürünü alışveriş sepetimden nasıl çıkarabilirim?

      Alışveriş sepetinde, ürünün hemen altında bulunan bir buton, ürünü çıkarmanızı sağlar. Düğme bir 'x'e benzer.