Hvordan kontakter jeg kundesupport?

Hvis du har brug for hjælp eller har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceafdeling på telefon på +49 201 86973880 (fra 07:00 - 14:00 UTC+1) eller send en e-mail på service@ mydesignlist.com .
    • Related Articles

• Hvordan sletter jeg min konto?

Send en e-mail til kundeservice med dit brugernavn og den e-mail-adresse, der er knyttet til din konto, for at lukke din konto. Når du har gjort det, sletter vi din konto fra vores hjemmeside.
    • Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Glemt din adgangskode?   Bare rolig. Det sker for alle! For at nulstille din adgangskode skal du gennemgå følgende trin: (1). Sørg for, at du er på mydesignlist.com-logonsiden ved at klikke på 'Min konto' ud for indkøbskurvbilledet øverst til højre ...
    • Hvordan kan jeg bruge en rabatkode?

Du kan indtaste din rabatkode i indkøbskurven under betalingstrinnet. Indtast din kode og klik på 'Anvend rabat', og rabatten vil automatisk blive taget fra dit samlede ordrebeløb. Hver ordre er begrænset til én rabatkode.
    • Hvordan kan jeg spore min pakke?

Vi sender dig endnu en e-mail med et sporingsnummer og et link til at følge din vare, når den er blevet sendt. Du kan også spore status for din ordre fra din "mine ordre"-sektion på din kontoside på webstedet eller fra følgende URL:   ...
    • Hvordan kan jeg fjerne et produkt fra min indkøbskurv?

I indkøbskurven, lige under produktet, er der en knap, der giver dig mulighed for at fjerne produktet. Knappen ligner et 'x'.