Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Glemt din adgangskode?   Bare rolig. Det sker for alle! For at nulstille din adgangskode skal du gennemgå følgende trin:

(1). Sørg for, at du er på mydesignlist.com-logonsiden ved at klikke på 'Min konto' ud for indkøbskurvbilledet øverst til højre på mydesignlist.com-hjemmesiden.

(2). Til højre kan du se felter til at indtaste din e-mailadresse og adgangskode sammen med en captcha. Klik på 'Glemt din adgangskode' under knappen 'Log ind'.

(3). Dette fører dig til en ny side, hvor du bliver bedt om at indtaste den e-mailadresse, der er knyttet til din konto. Indtast derefter captchaen, før du klikker på 'Nulstil min adgangskode'.

(4). Nu skal du logge ind på den samme konto, hvor du skal modtage en e-mail fra os inden for et par minutter. Husk at tjekke dine junk- og spam-mapper, hvis du ikke kan finde dem, da disse beskeder nogle gange kan ende der.

(5). Der vil være et link til at nulstille din adgangskode i e-mailen. Dette er kun gyldigt i 24 timer. Hvis du ikke har mulighed for at nulstille det inden da, skal du følge ovenstående trin for at modtage et nyt link via e-mail.

(6). Det er tid til at vælge en ny adgangskode! Husk, at adgangskodens minimumlængde skal være lig med eller større end otte symboler. Når du har besluttet dig for en ny adgangskode, skal du klikke på 'Fortsæt'. Tillykke! Du kan nu få adgang til din konto.

• Related Articles

• Hvordan sletter jeg min konto?

Send en e-mail til kundeservice med dit brugernavn og den e-mail-adresse, der er knyttet til din konto, for at lukke din konto. Når du har gjort det, sletter vi din konto fra vores hjemmeside.
    • Hvordan kan jeg spore min pakke?

Vi sender dig endnu en e-mail med et sporingsnummer og et link til at følge din vare, når den er blevet sendt. Du kan også spore status for din ordre fra din "mine ordre"-sektion på din kontoside på webstedet eller fra følgende URL:   ...
    • Hvordan kan jeg fjerne et produkt fra min indkøbskurv?

I indkøbskurven, lige under produktet, er der en knap, der giver dig mulighed for at fjerne produktet. Knappen ligner et 'x'.
    • Hvordan kontakter jeg kundesupport?

Hvis du har brug for hjælp eller har et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceafdeling på telefon på +49 201 86973880 (fra 07:00 - 14:00 UTC+1) eller send en e-mail på service@ mydesignlist.com .
    • Hvordan kan jeg bruge en rabatkode?

Du kan indtaste din rabatkode i indkøbskurven under betalingstrinnet. Indtast din kode og klik på 'Anvend rabat', og rabatten vil automatisk blive taget fra dit samlede ordrebeløb. Hver ordre er begrænset til én rabatkode.