Ürünüm hasarlı geldi ne yapabilirim?

Ürünüm hasarlı geldi ne yapabilirim?

Ürününüzün size kargolanırken kırılması ne acı. Neyin yanlış gittiğini anlayabilmemiz ve uygun bir çözüm sunabilmemiz için lütfen Müşteri Hizmetleri departmanımızla iletişime geçin. Bir e-posta gönderirken, hasarlı ürünün fotoğrafını ve sipariş numaranızı eklemek iyi bir fikirdir.
    • Related Articles

    • Ürünüm göndericiye iade edilmiştir. Ne yapabilirim?

      Bir nakliye acentesinden paketinizin göndericiye iade edildiğini belirten bir bildirim aldıysanız veya bunu takip bağlantınızda görüyorsanız, siparişinizi en kısa sürede almanıza yardımcı olabilmemiz için lütfen Müşteri Hizmetlerimizle iletişime ...
    • Siparişim eksik, ne yapabilirim?

      Siparişiniz geldiğinde tamamlanmamış olması ne kadar üzücü. Büyük siparişler bazen birden fazla gönderiye bölünür. Satın alma işleminizde eksik bir şey varsa lütfen Müşteri Hizmetlerimizle iletişime geçin.
    • Taşıma maliyeti ne kadardır?

      Her ürün için kargo ücreti değişiklik gösterir ve ürün sayfasından hesaplanabilir. Bu, sayfanın sağ tarafında, fiyatın hemen altında bulunur.
    • İndirim kodum çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

      Öncelikle indirim kodunu doğru girdiğinizden emin olun. Bu doğruysa, siparişinizin indirim kodunun gereksinimlerini karşılamama olasılığı vardır. Durum böyle değilse lütfen müşteri desteğimizle iletişime geçin.
    • Kargom tam olarak ne zaman teslim edilecek?

      Gönderinizin ulaşması için gereken süre, seçtiğiniz gönderim yöntemine ve teslim edileceği yere göre belirlenir.