Min produkt har kommit skadad, vad kan jag göra?

Min produkt har kommit skadad, vad kan jag göra?

Vad synd att din produkt gick sönder under frakten till dig. Kontakta vår kundtjänst så att vi kan ta reda på vad som gick fel och ge en lämplig lösning. När du skickar ett e-postmeddelande är det en bra idé att bifoga ett foto på den skadade produkten och ditt ordernummer.
    • Related Articles

    • Min produkt har returnerats till avsändaren. Vad kan jag göra?

      Kontakta vår kundtjänst om du har fått ett meddelande från en fraktagent som säger att ditt paket returneras till avsändaren eller om du ser detta i din spårningslänk så att vi kan hjälpa dig att ta emot din beställning ASAP.
    • Kan jag göra ändringar i min beställning?

      Vi kan inte acceptera några ändringar av ditt köp när det väl är i statusen "frakt" eller "levererat". Vi kan bara göra ändringar på beställningar som ännu inte har skickats. Kontakta oss om du behöver göra justeringar i din beställning.
    • Min beställning är ofullständig, vad kan jag göra?

      Vad tråkigt att din beställning inte var komplett när den kom. Stora beställningar delas ibland upp i flera försändelser. Kontakta vår kundtjänst om något saknas i ditt köp.
    • Min rabattkod fungerar inte. Vad ska jag göra?

      Se först till att du har skrivit in rabattkoden korrekt. Om detta är korrekt finns det en chans att din beställning inte uppfyller kraven för rabattkoden. Kontakta vår kundsupport om så inte är fallet.
    • Kan jag byta eller returnera min produkt?

      Eftersom de flesta av oss produkter tillverkas med din personliga anpassning är den unik för dig och kan inte bytas eller returneras förutom av kvalitetsskäl. Vänligen kontakta kundtjänst om du är missnöjd med gåvan, så jobbar vi med dig för att ...