Kommer en faktura att inkluderas i min beställning?

Ja, vi skickar en faktura till dig via e-post.
    • Related Articles

• Kommer jag att få en orderbekräftelse efter att jag lagt min beställning?

Ett bekräftelsemail kommer att skickas till dig automatiskt när du har lagt din beställning. Kontrollera först din skräppostmapp om du inte kan hitta e-postmeddelandet. Om du inte hittar det i din skräppostmapp, kontrollera stavningen av ...
    • Har min beställning skickats?

När din beställning har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post. Din orderstatus kan också kontrolleras på ditt konto.
    • Kan jag avboka min beställning?

Om du vill avbryta en beställning, vänligen maila vår kundtjänst.
    • När exakt kommer mitt paket att levereras?

Tiden det tar för din försändelse att komma fram bestäms av vilken fraktmetod du väljer och den plats till vilken den kommer att levereras.
    • Hur kan jag använda en rabattkod?

Du kan ange din rabattkod i varukorgen under betalningssteget. Ange din kod och klicka på "Tillämpa rabatt", så kommer rabatten automatiskt att tas från ditt totala beställningsbelopp. Varje beställning är begränsad till en rabattkod.