Tovar mi prišiel poškodený, čo mám robiť?

Tovar mi prišiel poškodený, čo mám robiť?

Škoda, že sa váš produkt počas prepravy pokazil. Kontaktujte prosím naše oddelenie služieb zákazníkom, aby sme zistili, čo sa pokazilo, a navrhli vhodné riešenie. Pri odosielaní e-mailu je dobré uviesť fotografiu poškodeného produktu a číslo vašej objednávky.
    • Related Articles

    • Môj zľavový kód nefunguje. Čo mám robiť?

      Najprv sa uistite, že ste zľavový kód zadali správne. Ak je to správne, je možné, že vaša objednávka nebude spĺňať požiadavky zľavového kódu. Ak to tak nie je, kontaktujte našu zákaznícku podporu.
    • Moja objednávka je neúplná, čo môžem robiť?

      Je nám ľúto, že vaša objednávka nebola dokončená, keď prišla. Veľké objednávky sú niekedy rozdelené do viacerých zásielok. Ak vášmu nákupu niečo chýba, kontaktujte náš zákaznícky servis.
    • Môj produkt bol vrátený odosielateľovi. Čo môžem urobiť?

      Ak ste dostali oznámenie od prepravcu, že sa vaša zásielka vracia odosielateľovi, alebo ak to vidíte vo svojom sledovacom odkaze, kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis, aby sme vám mohli čo najskôr pomôcť s prijatím vašej objednávky.
    • Môžem vykonať zmeny v objednávke?

      Ak je váš nákup v stave „doručený“ alebo „doručený“, nemôžeme akceptovať žiadne zmeny vášho nákupu. Zmeny môžeme robiť len pri objednávkach, ktoré ešte neboli odoslané. Ak potrebujete upraviť objednávku, kontaktujte nás.
    • Môžem si objednať viac produktov naraz?

      Určite je možné zahrnúť viac do jednej objednávky! Postup: (1). Prejdite na stránku produktu prvej položky, ktorú si chcete objednať, a začnite ju prispôsobovať kliknutím na tlačidlo „Prispôsobiť“. (2). Vložte produkt do nákupného košíka, keď s ním ...