Mitä maksutapoja on saatavilla?

Mitä maksutapoja on saatavilla?

Voit käyttää pankki- tai luottokorttia tehdäksesi ostoksia verkkosivustollamme. Tuemme myös PayPalia, Apple Payta, Google Playta, Klarnaa, iDEALia jne. Voit valita nämä maksutavat kassalla.
    • Related Articles

    • Alennuskoodini ei toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

      Varmista ensin, että olet syöttänyt alennuskoodin oikein. Jos tämä on oikein, on mahdollista, että tilauksesi ei täytä alennuskoodin vaatimuksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos näin ei ole.
    • Tuotteeni on palautettu lähettäjälle. Mitä voin tehdä?

      Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet saanut rahdinkuljettajalta ilmoituksen, että pakettisi palautetaan lähettäjälle tai jos näet tämän seurantalinkissäsi, jotta voimme auttaa sinua saamaan tilauksesi mahdollisimman pian.
    • Tilaukseni on epätäydellinen, mitä voin tehdä?

      Harmi, että tilauksesi ei ollut täydellinen saapuessaan. Suuret tilaukset jaetaan joskus useisiin lähetyksiin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos ostoksestasi puuttuu jotain.
    • Tuotteeni on saapunut vaurioituneena, mitä voin tehdä?

      Harmi, että tuotteesi meni rikki toimituksen aikana. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme selvittää, mikä meni pieleen ja tarjota sopiva ratkaisu. Sähköpostia lähetettäessä kannattaa liittää mukaan kuva vahingoittuneesta tuotteesta ja ...