Πώς να επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασής μου;

Πώς να επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασής μου;

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;   Μην ανησυχείς. Συμβαίνει σε όλους! Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

(1). Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σελίδα σύνδεσης στο mydesignlist.com κάνοντας κλικ στο «Ο λογαριασμός μου» δίπλα στην εικόνα του καλαθιού αγορών επάνω δεξιά στην αρχική σελίδα του mydesignlist.com.

(2). Στα δεξιά, θα δείτε πεδία για να εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας μαζί με ένα captcha. Κάτω από το κουμπί "Σύνδεση", κάντε κλικ στο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας".

(3). Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια νέα σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, πριν κάνετε κλικ στην «Επαναφορά του κωδικού μου», εισαγάγετε το captcha.

(4). Τώρα, θα πρέπει να συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό, όπου θα λάβετε ένα email από εμάς μέσα σε λίγα λεπτά. Θυμηθείτε να ελέγξετε τους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας εάν δεν μπορείτε να τους βρείτε, καθώς αυτά τα μηνύματα μπορεί μερικές φορές να καταλήξουν εκεί.

(5). Θα υπάρχει ένας σύνδεσμος για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας στο email. Αυτό ισχύει μόνο για 24 ώρες. Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να το επαναφέρετε πριν από τότε, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για να λάβετε έναν νέο σύνδεσμο μέσω email.

(6). Ήρθε η ώρα να επιλέξετε νέο κωδικό πρόσβασης! Λάβετε υπόψη ότι το ελάχιστο μήκος του κωδικού πρόσβασης πρέπει να είναι ίσο ή μεγαλύτερο από οκτώ σύμβολα. Μόλις αποφασίσετε για έναν νέο κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο «Συνέχεια». Συγχαρητήρια! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.



    • Related Articles

    • Ξέχασα να προσθέσω τον εκπτωτικό μου κωδικό. Μπορεί να εφαρμοστεί;

      Εάν έχετε ξεχάσει να προσθέσετε τον εκπτωτικό σας κωδικό, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.
    • Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου;

      Στείλτε ένα email στην Εξυπηρέτηση Πελατών με το όνομα χρήστη σας και τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας για να τερματίσετε τον λογαριασμό σας. Μόλις το κάνετε, θα διαγράψουμε τον λογαριασμό σας από τον ιστότοπό μας.
    • Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν εκπτωτικό κωδικό;

      Μπορείτε να εισαγάγετε τον εκπτωτικό σας κωδικό στο καλάθι αγορών κατά το βήμα πληρωμής. Εισαγάγετε τον κωδικό σας και κάντε κλικ στην «Εφαρμογή έκπτωσης» και η έκπτωση θα αφαιρεθεί αυτόματα από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Κάθε παραγγελία ...
    • Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το πακέτο μου;

      Θα σας στείλουμε ένα άλλο email με έναν αριθμό παρακολούθησης και έναν σύνδεσμο για να ακολουθήσετε το προϊόν σας μόλις αποσταλεί. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας από την ενότητα "Οι παραγγελίες μου" στη σελίδα του ...
    • Ο εκπτωτικός μου κωδικός δεν λειτουργεί. Τι πρέπει να κάνω?

      Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει σωστά τον εκπτωτικό κωδικό. Εάν αυτό είναι σωστό, υπάρχει πιθανότητα η παραγγελία σας να μην πληροί τις απαιτήσεις του κωδικού έκπτωσης. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών μας εάν αυτό δεν συμβαίνει.