Θα λάβω επιβεβαίωση παραγγελίας μετά την υποβολή της παραγγελίας μου;

Θα λάβω επιβεβαίωση παραγγελίας μετά την υποβολή της παραγγελίας μου;

Ένα email επιβεβαίωσης θα σας σταλεί αυτόματα μόλις κάνετε την παραγγελία σας. Ελέγξτε πρώτα τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας εάν δεν μπορείτε να βρείτε το email. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας, ελέγξτε την ορθογραφία της διεύθυνσης email. Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας εάν αυτό περιέχει κάποιο σφάλμα.
    • Related Articles

    • Θα συμπεριληφθεί τιμολόγιο με την παραγγελία μου;

      Ναι, θα σας στείλουμε τιμολόγιο μέσω email.
    • Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το πακέτο μου;

      Θα σας στείλουμε ένα άλλο email με έναν αριθμό παρακολούθησης και έναν σύνδεσμο για να ακολουθήσετε το προϊόν σας μόλις αποσταλεί. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας από την ενότητα "Οι παραγγελίες μου" στη σελίδα του ...
    • Πότε ακριβώς θα παραδοθεί το δέμα μου;

      Ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσει η αποστολή σας καθορίζεται από τη μέθοδο αποστολής που επιλέγετε και την τοποθεσία στην οποία θα παραδοθεί.
    • Έχει αποσταλεί η παραγγελία μου;

      Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης αποστολής. Η κατάσταση της παραγγελίας σας μπορεί επίσης να ελεγχθεί στον λογαριασμό σας.
    • Πώς να επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασής μου;

      Ξεχάσατε τον κωδικό σας;   Μην ανησυχείς. Συμβαίνει σε όλους! Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: (1). Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σελίδα σύνδεσης στο mydesignlist.com κάνοντας κλικ στο «Ο λογαριασμός μου» ...