Zapomněl jsem přidat svůj slevový kód. Dá se to aplikovat?

Zapomněl jsem přidat svůj slevový kód. Dá se to aplikovat?

Pokud jste zapomněli přidat svůj slevový kód, kontaktujte prosím náš zákaznický servis.
    • Related Articles

    • Jak mohu použít slevový kód?

      Slevový kód můžete zadat v nákupním košíku během platebního kroku. Zadejte svůj kód a klikněte na „Uplatnit slevu“ a sleva bude automaticky odečtena z celkové částky objednávky. Každá objednávka je omezena na jeden slevový kód.
    • Můj slevový kód nefunguje. Co bych měl dělat?

      Nejprve se ujistěte, že jste slevový kód zadali správně. Pokud je to správné, je možné, že vaše objednávka nebude splňovat požadavky slevového kódu. Pokud tomu tak není, kontaktujte naši zákaznickou podporu.
    • Jak smazat svůj účet?

      Odešlete e-mail zákaznickému servisu se svým uživatelským jménem a e-mailovou adresou spojenou s vaším účtem, abyste svůj účet ukončili. Jakmile tak učiníte, smažeme váš účet z našich webových stránek.
    • Mohu přidat produkt k objednávce, kterou jsem již zadal?

      Začínáme pracovat, jakmile je objednávka zadána, abychom dodrželi slíbené dodací lhůty. V důsledku toho není možné přidávat produkty k již odeslaným objednávkám.
    • Jak mohu sledovat svůj balíček?

      Po odeslání vám zašleme další e-mail se sledovacím číslem a odkazem na sledování vaší položky. Stav své objednávky můžete také sledovat v sekci „moje objednávky“ na stránce vašeho účtu na webu nebo z následující adresy URL:   ...