Obdržím po zadání objednávky potvrzení objednávky?

Obdržím po zadání objednávky potvrzení objednávky?

Po zadání objednávky vám bude automaticky zaslán potvrzovací e-mail. Pokud e-mail nemůžete najít, nejprve zkontrolujte složku se spamem. Pokud ji nemůžete najít ve složce se spamem, zkontrolujte prosím pravopis e-mailové adresy. Pokud toto obsahuje chybu, kontaktujte prosím náš zákaznický servis.
    • Related Articles

    • Jak mohu sledovat svůj balíček?

      Po odeslání vám zašleme další e-mail se sledovacím číslem a odkazem na sledování vaší položky. Stav své objednávky můžete také sledovat v sekci „moje objednávky“ na stránce vašeho účtu na webu nebo z následující adresy URL:   ...
    • Byla moje objednávka odeslána?

      Jakmile bude vaše objednávka odeslána, obdržíte e-mail s potvrzením odeslání. Stav vaší objednávky lze také zkontrolovat ve vašem účtu.
    • Mohu si nechat zaslat každý z produktů v nákupním košíku na jinou adresu?

      Každá objednávka může mít pouze jednu dodací adresu. Pokud chcete produkty doručovat na různé adresy, musíte zadat samostatné objednávky.
    • Moje objednávka je neúplná, co mohu dělat?

      Je nám líto, že vaše objednávka nebyla dokončena, když přišla. Velké objednávky jsou někdy rozděleny do více zásilek. Pokud vašemu nákupu něco chybí, kontaktujte náš zákaznický servis.
    • Můj produkt dorazil poškozený, co mohu dělat?

      Škoda, že se váš produkt při přepravě rozbil. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb, abychom mohli zjistit, co se pokazilo, a poskytnout vhodné řešení. Při odesílání emailu je dobré přiložit fotografii poškozeného produktu a číslo vaší ...