Moje objednávka je neúplná, co mohu dělat?

Moje objednávka je neúplná, co mohu dělat?

Je nám líto, že vaše objednávka nebyla dokončena, když přišla. Velké objednávky jsou někdy rozděleny do více zásilek. Pokud vašemu nákupu něco chybí, kontaktujte náš zákaznický servis.
    • Related Articles

    • Můj produkt dorazil poškozený, co mohu dělat?

      Škoda, že se váš produkt při přepravě rozbil. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb, abychom mohli zjistit, co se pokazilo, a poskytnout vhodné řešení. Při odesílání emailu je dobré přiložit fotografii poškozeného produktu a číslo vaší ...
    • Byla moje objednávka odeslána?

      Jakmile bude vaše objednávka odeslána, obdržíte e-mail s potvrzením odeslání. Stav vaší objednávky lze také zkontrolovat ve vašem účtu.
    • Můj slevový kód nefunguje. Co bych měl dělat?

      Nejprve se ujistěte, že jste slevový kód zadali správně. Pokud je to správné, je možné, že vaše objednávka nebude splňovat požadavky slevového kódu. Pokud tomu tak není, kontaktujte naši zákaznickou podporu.
    • Můj produkt byl vrácen odesílateli. Co můžu dělat?

      Pokud jste obdrželi oznámení od přepravce, že se vaše zásilka vrací odesílateli, nebo pokud to vidíte v odkazu pro sledování, kontaktujte prosím náš zákaznický servis, abychom vám mohli co nejdříve pomoci s přijetím vaší objednávky.
    • Jak mohu použít slevový kód?

      Slevový kód můžete zadat v nákupním košíku během platebního kroku. Zadejte svůj kód a klikněte na „Uplatnit slevu“ a sleva bude automaticky odečtena z celkové částky objednávky. Každá objednávka je omezena na jeden slevový kód.